Telec Logo
 
Login
   
Auerswald COMpact 4000
COMpact 4000 Frontpage.png

De tijd is gekomen om afscheid te nemen van de Auerswald COMpact 5010 VoIP en COMpact 5020 VoIP, ooit stonden deze trouwe telefooncentrales voorop aan het VoIP front en gaven vorm aan de term Hybride-telefooncentrale.

Auerswald blijft de COMpact 5010 en COMpact 5020 nog wel softwarematig ondersteunen, maar de productie is beëindigd.

Naast dit, toch wat trieste nieuws, is er ook opbeurend nieuws te melden, de COMpact 4000 gaat de taken van de oudere broeders overnemen.

De COMpact 4000 is een doorontwikkeling van de COMpact 5000 en richt zich op het segment tot 10 deelnemer aansluitingen, waarbij de meest interessante features van de COMpact 5000 ook voor de onderkant van de markt inzetbaar worden.

In tegenstelling tot de COMpact 5000 wordt de COMpact 4000 al met 8 vaste analoge deelnemer aansluitingen geleverd, zodat een oudere telefooncentrale zonder problemen direct vervangen kan worden.

ALL-IP is de wens van iedere telecom provider en de COMpact 4000 biedt hier dan ook volledige ondersteuning voor. Dus mocht uw huidige provider, op termijn, besluiten om ISDN2 vaarwel te zeggen dan is de COMpact 4000 hierop voorbereid zonder dat hier extra investeringen tegenover staan.

Het is natuurlijk niet noodzakelijk en, in de meeste situaties ook niet verstandig, om tot het laatste moment te wachten met de overstap naar VoIP, zeker niet als u besluit om de COMpact 4000 al in huis te halen.

Dat een eigen telefooncentrale meer dan ooit extra mogelijkheden biedt ten opzichte van een wolken oplossing blijkt uit de toepassingen die zich met de COMpact 4000 laten realiseren. Zo heeft u de beschikking over een eigen Voicemail systeem, koppeling voor deurintercomsystemen en Home Automation met b.v. de Gira Home Server, zodat bij het verlaten van uw woning automatisch alle gesprekken naar uw GSM worden omgeleid.

Een heel andere wolken probleem betreft het beschermen van gesprekken tegen afluisteren, u weet nooit welke wolk nu hagel en onweer bevat, laat staan of het toevallig uw wolk betreft. Zo is een gesprek, via de wolken telefonie, tussen de directie kamer en de financiële afdeling nooit intern, dan wel tegen afluisteren beveiligd.

Zo zijn bij voorbeeld, binnen de advocatuur, bepaalde telefoonnummers bij de overheid aangemeld als nummers die niet “getapped” mogen worden, maar dit betreft meestal maar een beperkt aantal telefoonnummers per kantoor. Wat te denken van een kantoor dat volledig in de wolken opgaat en vergeet dat alle interne gesprekken ook via een externe partij verlopen ook al betreft dit een gesprek van kamer naar kamer?

Met de Compact 4000, en iedere andere Auerswald centrale, blijven interne gesprekken intern en, bij gebruik van interne VoIP laten deze gesprekken zich ook nog eens volledig tegen intern afluisteren beschermen.

Laat u dus niet door uw provider, maar wel door de mogelijkheden van de COMpact 4000 verrassen,  de uitgebreide specificaties treft u onder bijgaande link aan: COMpact 4000 (link).


COMpact_4000_Configuratie_voorbeeld

Laatst geupdate ( Tuesday 10 March 2015 )
 
< Vorige   Volgende >
 
©Telec Electronics b.v. 2006