Telec Logo
 
Login
   
Auerswald COMpact 5000 / 5000 Rack
COMpact 5000 Serie

COMpact(er) dan de 6000 en krachtiger dan de 50XX serie, de COMpact 5000 verenigt het beste van zijn grote en kleinere broeders in een eenvoudige wand- of een elegante 19 Inch Rack behuizing.

De modulaire opbouw geeft de gebruiker de nodige vrijheid bij het configureren van de onderliggende hardware en maakt de centrale breed inzetbaar.

Zoals, zo langzamerhand gebruikelijk, is deze centrale te configureren, al dan niet gecombineerd,  voor VoIP, ISDN en analoge aansluitingen, waarbij het niet uitmaakt of het nu een netlijn of deelnemer betreft.

Als extra features beschikt de COMpact 5000 standaard over een geïntegreerde LDAP server, aansturing van IP-schakelsystemen en een Voice Mail systeem.

Dankzij de LDAP server heeft iedere applicatie en (DECT) telefoontoestel met LDAP ondersteuning direct toegang tot het centrale telefoonboek van de COMpact 5000.

Moderne KNX/EIB-Systemen zoals de GIRA Home- of FacilityServer gebruiken het IP-protocol voor de aansturing. De COMpact 5000 is, bij gebruik van IP-gestuurde schakelaars, dimmers of rolluiken, in staat om deze vanaf een willekeurig toestel te bedienen.

Omgekeerd is de GIRA Android App geschikt voor de COMfortel 1400 IP, 2600 IP, 3200 en 3500 systeemtoestellen, zodat niet alleen in de aansturing maar ook video integratie en terugmelding van de actoren en sensoren mogelijk wordt.

De opzet van de COMpact 5000 maakt het zelfs mogelijk om IP of a/b intercomsystemen volledig in de centrale bediening te integreren, zodat de oproepverdeling of het aansturen van eventuele relais configuratie afhankelijk is geworden.

Uitgebreide informatie treft u hier aan (link)
Laatst geupdate ( Friday 10 October 2014 )
 
< Vorige   Volgende >
 
©Telec Electronics b.v. 2006