Telec Electronics

Informatie en producten voor telecommunicatie en electronica

Bij Telec vinden wij dat niet alleen de afhaalbalie maar ook de fysieke winkel nog steeds op zijn plaats is, een plek waar je terecht kunt voor advies en informatie, een kop koffie of snel wat spullen afhalen om je lopende project af te maken.

In al het digitale geweld dat Internet heet zou je het bijna vergeten, er zijn ook nog mensen mee gemoeid. Dus geen anoniem webadres, antwoordapparaat of keuze menu, maar mensen met verstand van zaken die je graag verder helpen.

Wij bieden, naast advies op maat, ook ondersteuning voor de door ons geleverde producten. Of het nu de laatste FRITZ!BOX betreft, een nieuw telefoontoestel, telefooncentrale, gereedschap of elektronica componenten bij Telec kunt u gewoon in de Webshop of in de Winkel terecht!

Dankzij onze verhuizing naar de Cobaltstraat 40 is onze huidige voorraad behoorlijk opgeschoond en zijn wij nog beter in staat dan voorheen om u snel van dienst te zijn, de Webshop wordt in de loop van het komende jaar dan ook uitgebreid met meer voor de hand liggende zaken zoals elektronica componenten die u gewoon direct bij ons af kunt halen.

Internet is leuk, maar het blijft een stuk gereedschap, gebruik het dus waar het voor bedoeld is…