Telec Electronics

Informatie en producten voor telecommunicatie en electronica

De Gigaset N720 IP Pro is, voor een groot gedeelte van onze dealers en installateurs, al weer een oude bekende, dus het werd tijd voor de firma uit Bocholt om een en ander te veranderen en te verbeteren.

De opvolger wordt de Gigaset N870 IP Pro en deze heeft meteen één opvallend kenmerk, het gebruik van losse basisstations i.c.m. een losse DECT manager komt te vervallen, de nieuwe Gigaset N870 IP Pro combineert nu beide functies. Voor ons een niet onverwachte keuze, de Auerswald IP1040 kende dit kunstje ook al.

Het combineren van zowel de DECT manager als DECT basis functie in één apparaat maakt de installatie en het gebruik eenvoudiger en het beheer van kleine tot grote installaties overzichtelijker.

Volgens Gigaset is de nieuwe opzet perfect voor het opzetten van multisite-scenario’s, zelfs in verschillende landen, iets wat waarschijnlijk niet veel voor zal komen, maar het opzetten van multisites op lastige locaties zoals grotere bedrijfstreinen of een campus behoort dan wel meteen tot de mogelijkheden.

De N870 IP Pro ondersteunt als basisstation en/of DECT manager een enkele zone tot 250 gebruikers, zestig basisstations en zestig parallelle gesprekken, waarbij elke satelliet tot tien gelijktijdige gesprekken kan verwerken. Verder ondersteunt de N870 IP Pro naadloos doorverbinden en roaming, HD-audio, een LDAP telefoonboek, uaCSTA ten behoeve van CTI en xhtml-applicaties.

Kortom, de Gigaset N870 IP Pro is een schaalbare oplossing en, omdat het systeem kan fungeren als basisstation, DECT Manager en Integrator hebben bedrijven slechts één type hardware nodig om met de N870 IP een multicell-omgeving te creëren.

Gigaset N870 IP Pro
€435,60 incl. BTW
€360,00 excl. BTW