Telec Electronics

Informatie en producten voor telecommunicatie en electronica

Al geruime tijd is ons gevraagd of het niet mogelijk zou zijn om naast de telefoniehardware ook een VoIP dienst te leveren die gegarandeerd met onze producten samenwerkt, zeker omdat VoIP nogal wat verschillen kent van provider tot provider.

Om aan deze wens tegemoet te komen is Telec een samenwerking aangegaan met EnterpriseVOIP, een provider met ruime ervaring en een betrouwbare partner voor het MKB.

Dankzij deze samenwerking zijn wij ook beter in staat om eventuele problemen tijdens de installatie te ondersteunen en is het niet langer noodzakelijk om ons te verdiepen in voor ons onbekende VoIP leveranciers.

Voor onze dealers en installateurs is het nu mogelijk om online, via onze website, VoIP verbindingen aan te vragen of bestaande aansluitingen te porteren.

De toegang tot het afgeschermde gedeelte van de website is alleen beschikbaar voor geregistreerde dealers en installateurs en wordt op aanvraag geactiveerd, het volstaat om ons per email of telefonisch te informeren waarna uw toegang wordt vrijgeschakelt.