Telec Electronics

Informatie en producten voor telecommunicatie en electronica

De FONtevo COMpact 4000 richt zich op het midden en klein bedrijf en biedt een groot aantal mogelijkheden als communicatie platform tot 20 deelnemers.

Deze volledige ALL-IP communicatie oplossing is volledig op het uitfaseren van de analoge en ISDN netlijn standaard voorbereid en laat zich in bijna iedere bestaande situatie toepassen.

Zo heeft de COMpact 4000 standaard de beschikking over 8 interene analoge toestel aansluitingen en 2, naar keuze, in te stellen ISDN2 aansluitingen welke bij de overstap naar VoIP als interne telefoonaansluitingen zijn in te zetten. De 4 standaard VoIP aansluitingen zijn ook volledig in- of extern vrij inzetbaar en zijn, middels een éénmalige software licentie, uit te breiden naar 12 VoIP aansluitingen.

Dat een eigen telefooncentrale meer dan ooit extra mogelijkheden biedt ten opzichte van een hosted-VoIP oplossing blijkt uit de toepassingen die zich met de COMpact 4000 laten realiseren. Zo heeft u de beschikking over een eigen Voicemail systeem, koppeling voor deurintercomsystemen en Home Automation met b.v. de Gira Home Server, zodat bij het verlaten van uw kantoor automatisch alle gesprekken naar uw GSM worden omgeleid.

Interne gesprekken zijn met de FONtevo COMpact 4000 ook echt intern. Vergis u niet, indien u met een hosted-VoIP oplossing van het ene naar het andere interne toestel belt verloopt de communicatie toch echt over het externe paltform.

Met de naderende beëindiging van het ISDN2 tijdperk in 2019 is het niet verstandig om tot het laatste moment te wachten om de overstap naar VoIP te maken, met de COMpact 4000 en een door Telec geleverde VoIP trunk bent u volledig op de toekomst voorbereidt.

Als extra voordeel, in tegenstelling tot een hosted-VoIP oplossing, betaald u dus niet per maand voor ieder aangesloten randapparaat of telefoontoestel afzonderlijk, maar gewoon een vast, laag tarief per maand voor uw telefoonaansluiting zoals u dat altijd al deed.

COMpact 4000
€554,18 incl. BTW
€458,00 excl. BTW