Telec Electronics

Informatie en producten voor telecommunicatie en electronica

Soms kan het noodzakelijk zijn om het wachtwoord van uw Telec Website Account aan te passen, onderstaand staat uitgelegd hoe u dit kunt bewerkstelligen.

Menubalk Aanmelden

Om een nieuw wachtwoord aan te maken klikt u, in de menu balk, op “Aanmelden”

Aanmeldscherm

Onder in het aanmeldscherm klikt u op “Wachtwoord vergeten?”

U komt nu in een nieuw scherm waar het E-mailadres wordt gevraagd dat u heeft gebruikt tijdens het aanmaken van uw Telec Website account.

Verificatie Stap 1

Nadat u het E-mailadres heeft ingegeven klikt u op “Verstuur”, waarna u naar de volgende pagina wordt geleid. U kunt deze pagina open laten voor het ingeven van de gegevens zoals onderstaand beschreven.

Verificatie Stap 2

In de tussentijd stuurt de Telec Website een E-mail met een verificatiecode naar het door u opgegeven E-mailadres, dit kan enige tijd in beslag nemen.

In de E-mail treft u de verificatiecode en een link aan, u kunt nu de verificatiecode kopiëren of op de link klikken om verder te gaan met het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Indien u gebruik maakt van de link in de E-mail dient u alleen nog uw “Gebruikersnaam” in te vullen, indien u de link niet gebruikt dan kunt u uw “Gebruikersnaam” en de “Verificatiecode” handmatig invullen.

Zodra de gegevens juist zijn ingevuld klikt u op “Verstuur” waarna u op de pagina uit komt waar u een nieuw “Wachtwoord” in kunt stellen.

Nieuw Wachtwoord Instellen

Vul nu uw nieuwe wachtwoord in, dit wachtwoord moet minimaal acht tekens lang zijn, tevens dient uw wachtwoord minimaal een cijfer (0-9), symbool (!@#$%^&*-+) en twee hoofdletters en kleine letters te bevatten.

Na het invullen van uw nieuwe “Wachtwoord” klikt u op “Verstuur” om uw ingave te bevestigen.

U komt nu in het aanmeldscherm waar u uw “Gebruikersnaam” en NIEUWE “Wachtwoord” dient te gebruiken.

Aanmelden met nieuw Wachtwoord

Na de ingave van uw "Gebruikersnaam" en "Wachtwoord" klikt u op "Aanmelden" hierna opent een nieuwe pagina waar u op “Bewerk profiel” dient te klikken, op deze profiel pagina treft u uw persoonlijke account gegevens aan.

Bewerk Profiel

In verband met de AVG / GDPR moet u, links onder deze pagina het “Privacy beleid” opnieuw accepteren waarna u op “Verstuur” dient te klikken.

AVG / GDPR Privacybeleid

U kunt nu middels “Terug” of een willekeurige selectie uit de menubalk zoals “Webshop” de pagina verlaten.

U heeft nu uw Telec Website Account succesvol van een nieuw wachtwoord voorzien.